fredag 17. desember 2010

Digital moro!

Jeg skrev for en stund tilbake om at Nokia skal lansere headset, eller ørepropper, med DAB/DAB+ for deres nye generasjon telefoner. Opprinnelig var planen at den skulle slippes i England 22. oktober, men så vidt vi forstår er den blitt noe forsinket. Allikevel har min kollega Jarle og jeg fått førjulspresang på kontoret i dag; vi tester ut nye Nokia N8 med DAB headset JSelv er jeg en svært lojal Iphone bruker, men etter å ha fått prøve DAB produktet til verdens største mobilprodusent i dag, kjenner jeg at Apple må skynde seg med å få på plass en digital radiomottaker i produktene sine…

Du verden så moro. Og det virker! Så enkelt og stabilt som radio skal være. Du kan lese mer om vår uformelle test av produktet her.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar